Дани Дурмитора у Београду 27. априла


Поштоване Дурмиторке и Дурмиторци, поштовани љубитељи Дурмитора, драги пријатељи,

(Изградњa Храма Светог Саве у Жабљаку)

Обавештавамo вас да ће се у организацији и под покровитељством Удружења Дурмитораца из Београда (Удружење) одржати Данa Дурмитора у Београду кроз реализацију Пројекта “Нека испод снијега процвјета цвијеће културе“ и, по благослову Његовог Преосвештенства епископа будимљанско-никшићког господина Методија, добротворне вечери за прикупљање новчаних средстава за изградњу Храма Светог Саве у Жабљаку.

Садржај Пројекта се реализује у суботу 27. априла 2024. године од 19.00 часова наступом завичајних КУД (“Пива“ Плужине и “Радоје Дакић Брко“ Жабљак) и Добротворне вечери у ресторану “Дуга“, Вилине воде 3б Дорћол у Београду.

Другарско вече и сијело биће након завршетка наступа КУД-ова у истом објекту. Цена по особи је 3.200 динара (комплетан посни или мрсни јеловник и пиће).

Све Вас позивам да присуствујете и да се штo пре јавите на телефоне: 064 155 97 40 (Вукосав) и 065 88 77 993 (Тања) ради резервације места.

Сви заинтересовани могу уплатити новчани прилог за изградњу Храма Светог Саве у Жабљаку током вечере или уплатом на жиро рачун Удружења (165-26445-56, Addiko Bank).

Са жељом да се окупимо у што већем броју, да будемо узорни домаћини нашим КУД-овима и дамо свој допринос културном и сваком напретку нашег завичаја, срдачно Вас поздрављам

С поштовањем

Милан Пејовић, председник Удружења